За 7-ми път: Кой е най-добрият МЛАД шофьор на България?

 

За седма поредна година „Съюз на българските автомобилисти“, с подкрепата на Международната автомобилна федерация ФИА, ДАБДП, отдел „Пътна полиция” към ГДНП и БЧК, организира мащабна национална Кампания, изцяло насочена към младите шофьори на възраст 18 – 26 години.

Каузата за отговорното поведение на пътя и пътната безопасност, е обществено значима кауза за цялата страна и като такава я поставяме във фокуса на общественото внимание. Безопасността на движението по пътищата е задължение и отговорност на всеки участник в него.

Кампанията „Най-добър млад шофьор на България“, превърнала се вече в традиция, е единствена по рода си, като нейна основна цел е да направи пътната безопасност приоритет сред младите водачи. Всяка година достигаме до десетки хиляди младежи в цялата страна. Инициативата събира подкрепа от държавни институции, медии, популярни личности, автомобилни състезатели и експерти по пътна безопасност.

Седмото издание на кампанията ще стартира на 14 февруари 2024 г., а финалното състезание ще се проведе в Стара Загора на 08.06 (събота) 2024 г. с подкрепата на Община Стара Загора. Събитието е разделено на три етапа, както следва:

  • Кандидатстване за участие в кампанията, чрез попълване на онлайн листовка (поместена на сайта на Кампанията) за избор на необходимия брой кандидати;
  • На 08.06.2024 г. в гр. Стара Загора с предварително избрани участници ще бъдат проведени практически състезания – шофиране, паркиране, оказване на първа помощ на пострадал и др.
  • Финален етап, в който двама от победителите в Кампанията участват в Европейското състезание за млади шофьори, организирано от международната автомобилна организация ФИА.

 

Запиши се за участие и спечели!

Първо място – 3000 лв. ваучери за гориво

Второ място – Смартфон Samsung, предоставен от Йеттел България

Трето място – Комплект автомобилни гуми

 

Двама от финалистите ще имат възможност да участват в международното състезание „Най-добър млад шофьор” за 2024 г. Тази година то ще се проведе в гр. Нивел, Белгия – от 4 до 6 октомври.

За начало на това предизвикателство –

запишете се за участие!

Previous post Състезанието – ето какво те очаква!
Next post Запиши се за участие СЕГА! Ваучери за гориво, смартфон, автомобилни гуми…